Á la Luru. Toisinsanoen Luru teki match show- debyyttinsä tänään Oulun Ruskossa.

Maa oli märkä ja kesken pentujen kehää alkoi sataakin, ja olihan se nyt ihan kamalaa. Luru ei kertakaikkiaan pida siitä, että tassut kastuu. Niinpä tuomari tuumasi, että huomaa, ettei Luru pidä märästä alustasta, kun "jalat harotti juostessa joka suuntaan".
Luru yritti myös harrastaa vilunkipeliä pussaamalla tuomaria reippaasti heti kun tuomari kumartui rapsuttamaan pientä poikaa. Myös pöydälle nostettu Luru nosti etutassut salamana tuomarin olalle ja pusutteli antaumuksella. Yleisöä huvitti suuresti, samoin minua ja tuomaria.

Seisomista kokeiltiin kotona muutaman kerran, samoin paikan päällä pari kertaa. Harjoituksen määrään nähden Luru teki aivan mielettömän hyvän suorituksen. Seisoi nätisti paikallaan, juoksi vieressä/takana/lähettyvillä kehässä (tosin jalat harottaen sinne tänne) ja heilutti häntää koko ajan joka suuntaan.

Ja hieno suoritus kantoi hedelmää. Kehässä 10kk kääpiövillakoiran pennun kanssa Luru sai sinisen nauhan, ja sinisten pentujen kehässä pikku-cockerimme sijoittui kolmanneksi. Se ei oikein tiennyt mitä hienoa se ehti tehdä, kun yks kaks se vietiin ison ruokasäkin viereen ja sai vielä namejakin.

1334489571_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Seuraavaksi mietitään, missä vaiheessa pennulle syötetään neljän kilon säkki Happy Dogia.