Unohdin ihan kirjoittaa meidän treeneistä. Koska kyllähän me nyt siis treenataankin täällä, vaikka enemmän se meneekin siihen, että koirat himmailee irti pihalla ja ihmiset kökkii kuistilla tai jossain, tai ei siis ainakaan hirveästi kiinnitä huomiota koiriin.

Yks ilta otettiin koirat ja lähdettiin treenaamaan paloaseman parkkikselle. Mulla oli Hukkis mukana ja siskolla molemmat omat koiransa, ja yhdellä tutulla yks koira. Pienen porukan treenit on kivoja, kun kaikkia koiria ehtii treenata hyvin ja saa vielä vinkkejäkin hyvin. Tästä syystä mä en siis tykkää esimerkiksi seurojen treeneistä, kun porukkaa on ku pipoa, ja kaikki antaa erilaisia vinkkejä tai sitten sanotaan vaan että menipä hyvin! Ja sehän ei siis ole kovin rakentavaa.

Meillä on ongelmana seuraaminen. Ja ongelma on kuulemma mun korvien välissä :D
Vinkiksi sain kiemurtelut ja piruetit ja vaikka mitkä kommervenkit. Että ei suoraa kuin enintään pari-kolme askelta, ja sitten täyskäännös tai puolikäännös tai millon mikäkin ja molempiin suuntiin ettei koira ehdi ennakoida. Silleen se kuulemma on skarppina koko ajan sitten suoraakin seuraamispätkää tehdessä, kun ei koskaan tiedä millon tulee käännös.
Ja Hukka pysyy tosi nätisti vieressä, seuraa tiiviisti kun pyörähtelen ja mutkittelen. Tätä on nyt harjoteltu muutama päivä, ja paranee vaan!