Arvatkaas mistä tietää, että on kevät?
Niin siis niiden koiranpaskakeskustelujen lisäksi :D Kevääntulon tietää siitä, että huomaa koiria lenkittävien ihmisten katselevan tienvarsipuskiin, pelloille, puistoihin ja metsiin hullun kiilto silmissään.
Ei, ne ihmiset eivät kyttää koiranpaskakasoja. Ei ei. Ne kyttää yhä vain kasvavia kuivia lumettomia kohtia. Kyllä vain, ihmiset, kohta on jälleen aika kevään ensimmäisten jälkitreenien!

Myönnetään, me kuulutaan tähän porukkaan Hukan kanssa. Mä en malta odottaa, että lumet sulaa riittävän isolta alueelta, että saan tehtyä kunnon jälken riiviölle. Lohduttaudun sillä, että enää pari tällaista lämmintä vesisateista päivää, ja osa pihasta on sula.
Nyt maa vielä litsuu lenkkareiden alla, kun seison keskellä märkää nurmikkoa ja vakoilen naapurin remontin etenemistä samalla kun odotan koiran tekevän tarpeensa.

Hukan hankeen kadonneet tennispallotkin löytyivät. Nyt on taas koko palloviisikko kasassa, enää yksi pieni vaaleanpunainen kumipallo on hukassa, mutta se kaivaa kyllä tiensä esiin kevätauringon lämmittämästä lumikasasta kunhan Huhtikuu ehtii vähän pidemmälle. Sitten me pidetään pallojenlöytymisbileet pihalla Hukan kanssa ja kutsutaan Rölli mukaan.


Meidän kevään kalenterissakin on jo vaikka mitä jännää. Hukka pääsee parikin kertaa kylään, kun mä lähden ensin katsomaan maanantaina syntyvää siskonlasta, ja sitten mun mahdollisten pääsykokeiden ajaksi, ja vielä ristiäistenkin ajaksi, jos en ota sitä sitten mukaan ja heitä keikkaa Lapissa samalla.
Muuten kevät menee treeneissä ja jos vaikka pääsis sinne Poikkoon vaikka lampaita katsomaan kevään aikana. Hukka tykkäis, kun pääsis näkemään määkijöitä.
Kesällä on myös Kuopion keikka edessä, samoin vois käydä saaressa mökillä ja katsomassa kummityttöä Pohjoisessa. Sinne Hukkakin vois tulla mukaan, vaikkei vauvaa saakaan varmaan nähdä, kun ei osaa aina käyttäytyä... Ja sinne Lappiin pitäis kesällä/syksyllä viimeistään päästä käymään.
Ja ulkomaanreissukin on suunnitteilla.

Jos kaikki toteutuu, tulee kiireinen kevät/kesä! Eikä tuossa ole edes mitään kokeita tai kisoja... Huhhuh!