1318791841_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuinkas teillä suhtaudutaan viilenneisiin ilmoihin? Meillä pienet pojat käpertyy peiton alle tehden sinne oman pienen pesän. Miska näyttää mallia.

On myös huomattava, että oikeastihan meillä ei koirat tule sänkyyn. Erityistapauksia on kokeiltu, mutta ei niistä tule oikein mitään. Eräänä kylmänä, pimeänä ja masentavana iltana päätettiin antaa koirien jäädä nukkumaan ihmisten viereen. Kun olivat ensin salakavalasti hivuttautuneet sänkyyn. Hukka nukkui tyytyväisenä emäntien vieressä, taisi jossain vaiheessa yötä livahtaa lattialle nukkumaan.
Miska puolestaan ei ymmärrä pätkääkään sängyssä nukkumisen päälle. Rakas heräsi keskellä yötä siihen, että bretoni-ukkonen tuhisee naamaa vasten. Pieni mies ei ilmeisesti muuten osannut kertoa, että heräsi nyt ja tahtoo omaan huoneeseen nukkumaan. Sinnehän se sitten päätyi, ja me loput nukuttiin makkarissa loppuyö.

Mutta oli kyllä viimeinen kerta, kun kokeiltiin näin. Miska ei osaa nukkua muualla kuin omassa huoneessa, ja Hukkaa on kurja pitää muualla kuin pikkuveljen luona. Turvallisempi olo taitaa olla kaikilla silloin.