Hukka täytti eilen, 2.10.2008, 1 vuoden. Mun pieni rimpula vauvani!
Nytköhän ne aivotkin sitten alottaa sen kasvamisen? Mä olen tässä seuraillut henkisen kasvun merkkejä, mutta ei oo näkynyt.


Yksi merkki kasvusta ja aikuistumisesta on tietty ekat juoksut. Niiden jälkeen koira kuulemma rauhoittuu. Näin siis sanoo jokainen, joka ei ole nähnyt pientä siniharmaata kengurua syksyisillä sänkipelloilla sata lasissa kaahaamassa.

Toinen merkki on keskittymiskyvyn paraneminen. Sitä odotellessa... Kyllähän pentu jo hetkittäin keskittyy ihan hienosti- jos lähistöllä ei ole muita koiria! Hemmetti kun on noi häiriötreenit jääneet vähän vähälle viime aikoina.

Kolmanneksi joku väitti, että kun koira on kasvanut fyysisesti täysikasvuiseksi, se alkaa rauhoittua ja aikuistua. Bullshit! Rimpula on ollut täysikasvuisen kokoinen seitsenkuisesta asti, ja ihan samanlainen hirviö se on vieläkin. Myönnettäköön, että on maailman kaunein, paras ja rakastettavin hirviö, mutta hirviö silti.

Tosin joku väitti niinkin, että kelpielle aivot kasvaa nelivuotiaana. Sittenhän niillä aivoilla ei kai kauheesti enää edes tee, kun koira muutenkin osaa kaikki jutut! Tai, osaa ja osaa, miten sen nyt ottaa...

Oli miten oli, penskalla oli eilen synttärit, muttei niitä mitenkään hirveesti juhlittu. Harmi sinänsä, meillä kun on aina ollut tapana antaa koirille extrahyvää sapuskaa synttäripäivänä. Eihän ne siitä ite mitään tajua, mutta eihän se siinä olekaan pääasia.
Hukka tosin sai jo maanantaina synttärilahjansa- upouudet PK-valjaat! Aijettä on hienot. Okei, myös hemmetisti liian isot, mutta silti. Rutille valjaat on ihan sopivat, mutta Hukan valjaista täytyy poistaa kaikki ne nauhat kolmioiden väliltä. Nyt ne on niin isot, että ne kolmioiden kärjet vois sitoa mahan alle kiinni, ja silti ne pyöris pennun ympärillä. Hmm... Ihan kiva. Joko iskä tai sisko saa fiksata niitä vähän :p

Ja ihan pennun synttärin kunniaksi olin taas päivän töissä, eikä illallakaan tehty mitään kivaa. Jos penska tajuais, että oli sen synttärit, se suuttuis varmaan totaalisesti :D
Mutta joo, tänään peltoriehumista ja kunnon treeni. Pakkohan sitä on voida treenata, vaikka sormi olis kuin kipee.