Jos joku suinkin keksis, miten pienen ylienergisen kelpielapsen saa väsytettyä, ottaisin ideoita kiitos mielelläni vastaan.
Tällä hetkellä tilanne menee niin, että aamulla ulos n. 1- 1½ tuntia, ja iltapäivällä sitten toinen samanmittainen lenkki. Ensimmäinen lenkki yleensä irti pelloilla ja metsissä juoksentelua pallon tai muun lelun perässä. Illalla vielä puolen tunnin lenkki ja vähän treeniä, että tulee aivokoppaakin vaivattua, eikä pelkkiä kinttuja.
Ja silti pieni sininen salama vetelee hillittömiä riemuhepuleita sisällä yrittämättäkään rauhoittua nanosekunniksikaan!

Tänään pentu kävi aamulla puolentoista tunnin lenkin metsässä ja juoksi pellolla kepin perässä (paha minä, ei keppileikkejä), kolmen vartin lepohetki sisällä (mulla oli hammaslääkäri) ja sen jälkeen terrierikaverin ja äipän kanssa jäälle juoksemaan tunti-puoltoista tuntia. Ja silmät suurina pentu kattelee sisällä, että mitäs jännää me mamma sitten tehtäis?

Help!

Sunnuntaina alkaa onneksi toko, jos sieltä sais vähän puhtia lisää tuohon treenipuoleen, jos en nyt ihan hulluksi tuon riiviön kanssa tulis. Sillä on kyllä ihan liikaa virtaa, ja jotenkin se pitäis saada purettua. Haku on vähän turha siihen, kun Hukalla on kaks kertaa enemmän virtaa hakuilun jälkeen. Kolme pistoa on siis ihan liian vähän.