Hukka sai eilen erityisspeciaalihuomiota. Me käytiin match showssa Kalajoella, ja olihan taas :D

Aamupäivällä treenasin Hukkaa omassa pihassa hetken (vieläkään ei meinaa muistaa, että maasta saa nousta, kun mamma antaa luvan. Tosin mamma on ihan laiska, tyhmä ja saamaton, eikä ole muistanut treenata sitä kunnolla), ja iltasella lähdettiin Kalajoelle.
Löysin netistä tiedon mätsäristä, ja kun Kalajoki on ihan lyhyen matkan päässä, mentiin käymään.

Siellä oli yks tuomari ja 114 koiraa. Ja hemmetin kuuma ja meinas läkähtyä koko ajan. Ja tumma koira, niin hyvin meni. Käytiin ilmon jälkeen Särkillä jätskillä ja Hukka onnistui karkaamaan autosta parkkipaikalla. Meinasin saada kohtauksen kun se lähti. Juoksi onneksi suoraan tädin luokse ja sain sen sieltä talutettua pannasta autoon.

Silti jouduttiin yli tunti odottamaan omaa vuoroamme (ehkä jopa kaksi tuntia), ja sitten vasta päästiin kehään. Numerolla 90, kuinkas muuten.
Tuomari oli samaa linjaa meidän isän kanssa, selitti ääneen koiran rodusta ja rotutyypistä ja kaikesta mahdollisesta. Tosin, Hukasta se kysyi että mikä toi on. Ja minkä ikäinen se on. Ja montako noita rekisteröidään Suomessa vuosittain ja jopa sen, mihin roturyhmään se kuuluu... Tosin se tyyppi on kait 5- ja 7- ryhmien tuomari, niin että... Tosin se väitti joistain 9-ryhmäläisistäkin että se niitäkin arvostelis... Tiedä sitten.

Joka tapauksessa Hukka käyttäytyi hienosti, antoi tarkistaa hampaat ja kopeloida itseään ja olis mielellään pussannut tuomaria ja kehäsihteeriä ja kaikkia muitakin. Seisoi ja ravasi kauniisti eikä yrittänytkään karata kehästä.
Tuloksena sininen nauha, eikä sijoituttu sinisten kehässä.

Tuli vähän kyllä sellanen fiilis, että ihan sama minkä näköinen geeliperse-sakemanni parina kehässä, niin sakemanni voittaa :/ Ei jääty kattomaan BIS-kehää niin ei varmaksi tiedetä. Siihen mennessä sinne kehään oli kuitenkin päätynyt jo kaks sakemannia.

 

Näistä mätsärissä räpsityistä kuvista (kiitti, Eetu 10v!) näkee taas millaset kintut pikku-Hukalla nykyään on... Se on ihan tosissaan harrastanut tuota karvanlähtöä viimeiset pari viikkoa, ja tulos näkyy kuvissa sen takatassuista. Aika huvittavan näköinen otus, mun kultapieneni <3 Lisäksi se on näköjään tosi hoikassa kunnossakin. Hassu koira. Ei sillä silti kylkiluut paista, tuntuu tosin ohuen turkin läpi, vaan niinhän niitten kuuluukin.

1246300251_img-d41d8cd98f00b204e9800998e