1240391982_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Prinsessat Pikku-Hukka K. K. Kojootti ja Rölli Riitta Amanda

Päätin alkaa aikani kuluksi järjestelemään kuvia koneella ja siirtelin niitä tännekin.
Uusia kuvia Hukasta ei oikeastaan ole... Viimeisimmät koneelle siirretyt taitaa olla muutaman kuukauden takaa. Tosin niitäkään ei nyt löytynyt, mutta pentukuvia oli kivasti. Tosin aivan liian vähän, mutta silti.
Enimmäkseen siitä löytyy aivan pimeitä kuvia, just tuollaisia hampaat irvessä kaverin kurkkuun- kuvia, kun se leikkii äkäpussi-Röllin kanssa. (Meillä siis koirat puree toisiaan kaulasta jostain syystä, eikä leikki mene liian pitkälle, edes Röllillä.)
Tuossa kuvassa Röllillä on vielä turkki tallella, maaliskuun lopulla se vieraili siskon luona ja sinne jäi muovikassillinen terrierin turkkia. Hukallahan ei ole koskaan kunnollista turkkia ollutkaan.

1240395018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruti n. 4kk ja upee daimonds-panta

Rutista kuva siksi, kun Ruti lahjoitti viikonloppuna tuon pentupantansa Hukalle, joka esitteli sitä ylpeänä sunnuntain match show'ssa Citymarketin pihassa. Olis vielä pitänyt ottaa sille siskolta vaaleanpunainen tekonahkahihnakin, mutta se olis syönyt pahasti mun asennetta, mä kun en ole mikään parishilton-kakkonen.
Plus että tuo kuva on musta aivan mielettömän suloinen. Tai ylipäänsäkin Ruti oli pentuna aivan älyttömän suloinen pieni tappaja-lotvailel.
Onhan se vieläkin älyttömän söpö pikkuinen koira. Painaa kymmenen kiloa enemmän kuin mä, ja on silti kivan hoikassa kunnossa. Opetin sitä viikonloppuna siristämään silmiä käskystä- sillä kun on aivan liian suuret ja pyöreät silmät rotumääritelmään nähden. Lisäksi se näyttää aivan isältään, kun siristää silmiään. Tai sen pää näyttää, ei se oikeastaan muuten.

1240392099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkuinen osallistuu, Hukka pöydän alla samalla kun emäntä surffaa netissä

Hukka on ihan väsynyt, kun viikonloppuna mellastettiin rotkujen kanssa, ja nyt tultiin tänne mellastamaan terrierin kanssa. Siksipä sen on tänään useimmiten löytänyt nukkumasta patjan päällä lattialla.
Terrieri tekee ihan samaa, mutta sängyssä makkarissa. Kummatkaan ei ole halunneet edes lenkille vielä. Eilinen jatkuva välienselvittely taisi vaatia veronsa.
Rölli siis selvitteli välejä, Hukka alistui kiltisti ja oli sitä mieltä että pomota vaan. Röllin mielestä vain on parempi jatkuva natina kuin kertarykäisy. Tänään se on kahdesti nostanut huulta Hukalle, joka perääntyy silmät suurina ovelle ja pujahtaa mun jalkoihin turvaan.

1240399942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kanadanhanhipariskunta perheineen toissavuonna Katumajärvellä

Käytiin eilen kävelyllä Kantolan satamassa, ja siellä nähtiin kanadanhanhia, ilmeisesti pariskunta. Toivottavasti siellä on myöhemmin poikasiakin, niitä on mukava kuvata.
Pariskunta oli tosi kesy, päästi muutaman metrin päähän, ilman koiria olisin päässyt varmasti lähemmäksikin.
Kameraa ei ollut mukana, enkä tiedä miten kamerakännykästä tyhjennetään kuvat koneelle. Eikä niistä kyllä kovin hyviä kuvia tullutkaan.
Hukka oli täpinöissään, kun näki isoja lintuja ihan läheltä, mutta Rölli pyöritteli silmiään sen näköisenä, että jaa... noi on nähty jo.
Rölli on kuulina joka tilanteessa, mutta Hukka nauttii täysillä elämästä ja kaikista pienistä jutuista, mitä vastaan tulee. Kummankin asenne on kyllä ihailtava, vaikka kummassakin on huonotkin puolensa. Ja yllättävän hyvin Rölli ja Hukka  tulee silti toimeen keskenään.